این جلسه با حضور مسئول دفتر هماهنگی وامور اقتصادی،معاونت شهرداری گرگان،مدیر کل و کارشناسان شیلات ،رئیس مرکز تحقیقات ذخایر آبزیان آبهای داخلی-گرگان،رئیس دانشکده شیلات دانشگاه علوم کشاورزی ومنابع طبیعی گرگان،اتاق بازرگانی ودامپزشکی استان برگزارشد .در این جلسه ابتدا مهندس کلا سندیانی گزارشی از عرضه های مستقیم وبازار ماهی شهرستانها ارائه نمودند،سپس دکتر جباری گزارشی از فعالیتهای شیلات در خصوص جشنواره طبخ آبزیان ،کارگاه های آموزشی و بازار ماهی ارائه نموده وگفت:یکی از اهداف مهم شیلات استان افزایش سرانه مصرف آبزیان است.وی سرانه مصرف ماهی در استان را حدود 11 کیلو گرم بازای هر نفر اعلام نمود .خانم دکتر شعبانپور در خصوص فرهنگ سازی مصرف آبزیان گفت این مورد بخوبی با آموزشها واطلاعات موجود در شبکه های اجتماعی انجام شده لذا باید به غذای با قیمت مناسب و مطلوب جوانان و نوجوانان و دسترسی آسان تمرکز نمود. و بر روی فست فودهای سالم آبزیان تاکید نمود. دکتر آقایی مقدم در خصوص ارزیابی سرانه مصرف در استان قبل و بعد از تشکیلکارگروه ها وفعالیتهای اجرایی تاکید نمود و بیان نمود که باید نتایج عملکرد و کارگروه ها کاملا علمی ارزیابی ونقاط قوت و ضعف آن بررسی گردد . دکتر جباری ضمن جمع بندی مطالب از لزوم دعوت دستگاههای اجرایی دیگر نظیرمیراث فرهنگیتاکید نمود وگفت جلسات لزوما بایستی بصورت مستمر وبا جدول زمانبندی شده و دستور جلسه مشخص برگزار گردد.