کمیته فنی میگو در تاریخ یکشنبه 13/6/1401 باحضور مدیران کل شیلات، میگوی سازمان شیلات ایران و دامپزشکی، رییس مرکز تحقیقات ذخایر آبزیان آبهای داخلی گرگان، رییس شرکت تعاونی میگوپروران گلستان و کارشناسان اداره کل شیلات درمحل اداره کل برگزار گردید. 
به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات ذخایر آبزیان آبهای داخلی گرگان، در این جلسه ابتدا مهندس وشتانی گزارشی از روند پرورش ارائه داد و گفت: دراین دوره 100 مزرعه با مساحت تقریبی 1542 هکتار کشت گردید. 261میلیون لارو ذخیره سازی شد. میانگین تولید در هکتار 2450 کیلوگرم، میانگین وزن فردی برداشت 17 گرم ، پیشبینی تولید حدود 3600 تن و میزان اشتغالزایی 2700 نفربطور مستقیم و غیر مستقیم بود. مهندس جیران میزان برداشت میگو تاکنون را 88 تن و غذای مصرفی را حدود 2000 تن اعلام نمود. مهندس پاسندی مشکل کاهش سطح آب را دغدغه ی کنونی پرورش دهنده گان عنوان کرد و مهندس قدمی مدیرعامل شرکت تعاونی نیزبیان داشت جدول برنامه کشت و برداشت تنظیم شده و پرورش دهنده گان باید با رسیدن میگو به وزن بازاری اقدام به برداشت نمایند. نماینده دامپزشکی نیز ماشین کد دار را شرط نقل و انتقال بیان کرد و درخصوص برداشت بموقع تاکید کرد. دکتر آقایی مقدم درخصوص برگزاری 2 کارگاه روز مزرعه، یک کارگاه ترویجی، یک کارگاه وبیناری با 4 عنوان در این دوره توسط مرکز تحقیقات توضیحاتی ارائه کرد و گفت درخصوص پروژه پایش کمی وکیفی، بهداشتی، پساب و عوامل زنده از بیماری مزارع میگو باهمکاری دامپزشکی و شیلات آمادگی دارد. دکتر کاووسی – مدیر کل دامپزشکی استان نیز ضمن تشکر از تمام تلاش های دست اندرکاران درخصوص نظارت بر ذخیره سازی و برداشت براساس دستورالعمل دامپزشکی و مصوبهی کمیته فنی تاکید نمود. در پایان دکتر جباری درخصوص نظارت دقیق کارشناسان شیلات درمراکز عمل آوری و میزان برداشت مزارع تاکید نموده و درخصوص موضوع کانال آبرسان بیان داشت، لایروبی کانال اصلی و باز کردن کانال قبلی در دستورکار است و مشکلی در این خصوص ایجاد نخواهد شد.