استاندار  گلستان گفت: تاکید دارم که تولید کشاورزی ما باید سالم و‌رقاابت

 پذیر با قابلیت صادرات باشد در این صورت است که حتما اشتغال به دنبال دارد و اینگونه تولیدات دانش بنیان در سال ۱۴۰۱ راهبرد اصلی سازمان  جهادکشاورزی استان خواهد بود.

در این نشست که همه مدیران جهاد گشاورزی استان گلستان و آقای دکتر آقایی مقدم رئیس مرکز تحقیقات ذخایر آبزیان آبهای داخلی -گرگان حضورداشتند،

 .به گزارش مسئول روابط عمومی مرکز تحقیقات ذخایر آبزیان آبهای داخلی -گرگان، آقای دکتر علی محمد زنگانه، عصر چهارشنبه ۱۷ فروردین در نشست با مدیران خانواده جهادکشاورزی استان تاکید کرد: توسعه کشت چغندرقند باید در دستور کار قرار گیرد چرا که جزو پروژه های استراتژیک ماست.
وی با اشاره به اینکه در افق ۱۴۰۴ یک سند راهبردی در سالهای قبل تدوین شده گفت: همه با هم تلاش می کنیم تا درآمد سرانه خانوار گلستانی را به میانگین کشوری برسانیم.
استاندار گلستان با تقدیر از مجموعه جهادکشاورزی استان گفت: کاری که شما انجام می دهید توسعه پایدار و در راستای پیشرفت عادلانه است و قابل تقدیر است.
دکتر زنگانه خاطرنشان کرد: در بحث تنظیم بازار از مجموعه همکاران شما بسیار تشکر می کنم که در تعطیلات نوروز مشغول خدمات رسانی بودند تا ازین جهت مردم استان کمبودی را احساس نکنند.
 استاندار گلستان با تقدیر از تلاش و کوشش مجموعه خانواده بزرگ جهادکشاورزی استان گفت: در مرحله گام دوم انقلاب قرار داریم و امیدوارم دست در دست هم بتوانیم گام های موثری برداریم.
در ابتدای این نشست حجت الاسلام سائری مسوول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان گفت: باران رحمت الهی در این ماه عزیز بر ما سرازیر شده و همه باید تلاش کنیم تا از فرصت طلایی ماه مبارک رمضان بیشترین بهره را ببریم.
سپس دکتر برزعلی سرپرست سازمان جهادکشاورزی استان گلستان در سخنانی هدف گذاری سازمان جهادکشاورزی استان در  سال ۱۴۰۱ را بر مبنای منویات مقام معظم رهبری برشمرده و گفت: جهت گیری مناسب یارانه ها و بکارگیری مناسب شرکتهای دانش بنیان، اجرای صحیح کشت قراردادی، تدوین اولویتهای سرمایه گذاری استان و شهرستانها براساس توان اکولوژیکی استان، توجه ویژه به تغییر الگوی کشت، حمایت جدی از تولید محصولات سالم، پایش منظم قیمت محصولات کشاورزی و فرآورده های دامی و توجه جدی به طرح های آبخوانداری و آبخیزداری از جمله مهمترین آنهاست.
طی این نشست، معاونین، مدیران ستادی و شهرستانی گزارشی از اقدامات خود را ارایه و نقاط قوت و‌ضعف را بیان کرده و مطالبات خود را عنوان کردند. 
تامین کافی و به موقع اعتبار به خصوص در تهیه بذر، ساماندهی نیروی انسانی، افزایش تخصیص نهاده های دامی، احیا و فعال سازی ۲۰ درصد واحدهای پرواربندی راکد در استان، تخصیص تجهیزات و‌نوسازی و بهینه سازی واحدهای دام و‌طیور، صدور مجوز صادرات، حمایت جدی از صنایع تبدیلی استان، افزایش ضریب تبدیل و راندمان تولید و حفظ کیفیت و ماندگاری محصولات کشاورزی با استفاده از فناوری دانش بنیان و....از جمله این مطالبات بودند.