برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت کاربردی تغذیه درمزارع پرورش میگو این کارگاه آموزشی در روز دوشنبه مورخه 99/04/17 توسط مرکز تحقیقات ذخایر آبزیان آبهای داخلی در سالن اجتماعات اداره کل شیلات استان تحت عنوان" مدیریت کاربردی تغذیه درمزارع پرورش میگو" به صورت ویدئو کنفرانس ( یا شوکا) با مدرسی دکتر قوامپوراز اعضای هئیت علمی پِژوهشکده میگوی کشور –بوشهر وبنابه درخواست تعدادی از پرورش دهندگان میگو در استان که امسال مبادرت به پرورش میگو با وجود بیماری لکه سفید نمودند ونیز همسویی این مرکز با برنامه ترویجی یاوران تولید، بارعایت کلیه پروتکل های بهداشتی برگزار شد. 1399/4/21 (559) (0) برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت کاربردی تغذیه درمزارع پرورش میگو به گزارش روابط عمومی مرکز ،این کارگاه آموزشی در روز دوشنبه مورخه 1399/04/17 توسط مرکز تحقیقات ذخایر آبزیان آبهای داخلی در سالن اجتماعات اداره کل شیلات استان تحت عنوان" مدیریت کاربردی تغذیه درمزارع پرورش میگو " به صورت ویدئو کنفرانس ( یا شوکا) با مدرسی دکتر قوام پور از اعضای هئیت علمی پِژوهشکده میگوی کشور – بوشهر وبنابه درخواست تعدادی از پرورش دهندگان میگو در استان که امسال مبادرت به پرورش میگو با وجود بیماری لکه سفید نمودند ونیز همسویی این مرکز با برنامه ترویجی یاوران تولید، بارعایت کلیه پروتکل های بهداشتی برگزار شد. در این کارگاه آموزشی که رییس و کارشناسان مرکز ، صاحبان و کارشناسان مزارع سایت میگوی گمیشان ، کارشناسان اداره کل شیلات ، مسئول بهداشت و بیماری ها و مسئول ترویج اداره کل دامپزشکی استان و کارشناس مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی جهاد استان شرکت داشتند. در ابتدا رییس مرکز تحقیقات ضمن خیر مقدم به حضار و مهمانان ، در خصوص همکاری همه جانبه برای بهبود پرورش میگو درکنار بیماری لکه سفید مطالبی را عنوان نمودند. پس از آن آقای دکتر قوامپور در خصوص مدیریت کاربردی تغذیه در امر پرورش میگو مانند میزان مصرف پروتئین در غذای میگو ، مدیریت بسترو تولید گازهای مضر، مدیریت مناسب غذادهی ، شناخت روش تغذیه میگو، بررسی رشد روزانه میگو، مدیریت غذا دهی در زمان پرورش نکات مهمی ارائه و یاد آوری نمودند که عدم مدیریت صحیح غذادهی در مزارع می تواند باعث افزایش بروز بیماری ها در استخرهای پرورش میگو و کاهش چشم گیر تولید میگو در این بخش شود.. در پایان نیزکارشناسان و صاحبان مزارع سوالاتی در خصوص عدم مدیریت در زمان غذادهی جیره کور، خصوصیات غذای مناسب، نسبت کاهش و یا شیوع بیماری لکه سفید و بیماری های دیگر با مدیریت تغذیه ، غذادهی مناسب در مزارع پرورش میگو و عوامل موثر در رشد و ضریب تبدیل غذا مطرح نمودندکه مدرس به خوبی به تمام سوالات پاسخ دادند.